Εταιρεία

Η εταιρεία μας από το 1994 προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες για κάθε ανάγκη της σύγχρονης κατοικίας.

Ενεργειακά Τζάκια.
Χαλαζιακοί πάγκοι κουζίνας.
Μάρμαρα – Τεχνομάρμαρα.
Φυσικοί Γρανίτες – Τεχνογρανίτες.
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!
Προφίλ

Η εταιρία Caminetti δραστηριοποιείται στον χώρο των μαρμάρων και των τζακιών από το 1994 προσφέροντας τις κατάλληλες, ολοκληρωμένες λύσεις για τον κάθε πελάτη με γνώμονα την ποιότητα . την λειτουργικότητα και την αξιοπιστία στη δοκιμασία του χρόνου. Λόγω του ότι αναγνωρίζουμε ότι ένας ευχαριστημένος πελάτης είναι η καλύτερη διαφήμιση , θεωρούμε ως δεδομένα το άριστο προϊόν και το άψογο σέρβις.

Προϊόντα

Σε μας θα βρείτε μερικούς από τους πιο ποιοτικούς και τεχνολογικά προηγμένους οίκους κατασκευής ενεργειακών τζακιών όπως είναι η Jotul, Nordpeis, Hitze, Rocal, Meteor, Nordflam και Technical καθώς και θα βρείτε ποιοτικές και ολοκληρωμένες λύσεις για όλα τα βαλάντια.

Διαθέτουμε επίσης πάγκους κουζίνας από Χαλαζία (τεχνογρανίτη) σε τεράστια ποικιλία χρωμάτων και εταιριών όπως είναι η Quarella , Hanstone, Silestone, Franke, Santa Margherita. Αντί μικροβιακά υλικά με μεγάλη αντοχή καθώς δεν απορροφούν, δεν χαράζουν και δεν καίγονται.

Υπηρεσίες

Στη διάθεση σας υπάρχει εξειδικευμένο συνεργείο που αναλαμβάνει γυαλίσματα μαρμάρων και μωσαϊκών με μηχανήματα τελευταίας γενιάς χωρίς χημικά και χωρίς σκόνη. Γίνονται τα παλιά σας μάρμαρα σαν καινούρια με καθαρή και εγγυημένη εργασία.

Caminetti Τζάκια – Χαλαζιακοί Πάγκοι – Τεχνογρανίτες – Μάρμαρα – Γρανίτες

εστίες, διακοσμήσεις τζακιών, τζάκια αερίου, σόμπες, ενεργειακά, καλοριφέρ, ενεργειακά, ανοιχτού τύπου, δάπεδα, σκάλες, πάγκοι κουζίνας, χαλαζίες, χαλαζιακά πετρώματα, τεχνογρανίτες, τεχνομάρμαρα, γρανίτης, Θεσσαλονίκη